Voor iedereen

Gilde Educatie biedt passende scholing voor volwassenen en jongeren, allochtonen en autochtonen. Overdag en ’s avonds. Onze inburgeringscursussen behoren tot de beste in Nederland. We krijgen een mooi rapportcijfer van onze deelnemers. Gilde Educatie heeft het Keurmerk Blik op Werk.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens uw cursus heeft u een mentor die u begeleidt. Wij helpen u met de aanvraag van een lening bij DUO. Ook bij de aanvraag van het inburgeringsexamen helpen wij u. Vijf dagen per week kunt u gebruik maken van ons open leercentrum. Hier leert u onder begeleiding. Overal, ook thuis, kunt u oefenen met ons online taalprogramma.

 

Werk en opleiding

Wilt u werken tijdens uw cursus? Wij brengen u in contact met het uitzendbureau. Wilt u na of tijdens de cursus een mbo-opleiding/beroepsopleiding volgen? Gilde Educatie werkt samen met Gilde Opleidingen. Dit is een school voor beroepsonderwijs. U kunt naast uw inburgeringscursus de beroepsopleiding NT2-Entree volgen. U leert dan in de praktijk een vak. U heeft met diploma meer kans op een baan of kunt verder leren bij Gilde Opleidingen.

Keurmerk Blik op Werk

Gilde Educatie heeft het Keurmerk Blik op Werk. Een school met dit keurmerk biedt kwaliteit, maakt goede afspraken en de cursisten zijn tevreden. Op 14 maart 2019 heeft er wederom een BOW-audit plaatsgevonden. Wij kregen de vorige periode van onze deelnemers een 7,7. Dit cijfer is deze keer gestegen naar een 8,5.

U kunt alleen geld lenen van DUO, als u een inburgeringscursus volgt bij een school met een Blik op Werk Keurmerk.

Belangrijke documenten

Belangrijke documenten zijn hier te downloaden:

1) Klik hier voor het reglement Commissie van Beroep.

2) Klik hier voor het Deelnemersstatuut

3) Klik hier voor het Privacyreglement

4) Klik hier voor het Reglement Algemene Klachtencommissie Gilde Educatie

 

OER (onderwijs- en examenreglement)

De OER-en en het examenreglement zijn op te vragen bij de coördinatoren.

NT2 mix mensen