Info Gilde Educatie

Gilde Educatie biedt passende scholing voor volwassenen en jongeren, allochtonen en autochtonen. Overdag en ’s avonds. Onze inburgeringscursussen behoren tot de beste in Nederland. We krijgen een mooi rapportcijfer van onze deelnemers. Gilde Educatie heeft het Keurmerk Blik op Werk.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens uw cursus heeft u een mentor die u begeleidt. Wij helpen u met de aanvraag van een lening bij DUO. Ook bij de aanvraag van het inburgeringsexamen helpen wij u. Vijf dagen per week kunt u gebruik maken van ons open leercentrum. Hier leert u onder begeleiding. Overal, ook thuis, kunt u oefenen met ons online taalprogramma.

 

Werk en opleiding

Wilt u werken tijdens uw cursus? Neem dan contact op met een van onze adviseurs Leren en Werken. Wilt u na of tijdens de cursus een mbo-opleiding/beroepsopleiding volgen? Gilde Educatie werkt samen met Gilde Opleidingen. Dit is een school voor beroepsonderwijs. U kunt naast uw inburgeringscursus de beroepsopleiding NT2-Entree volgen. U leert dan in de praktijk een vak. U heeft met diploma meer kans op een baan of kunt verder leren bij Gilde Opleidingen.

Keurmerk Blik op Werk

Gilde Educatie heeft het Keurmerk Blik op Werk (BOW).

Een school met dit keurmerk biedt kwaliteit, maakt goede afspraken en de cursisten zijn tevreden. Blik op Werk is een onafhankelijk kwaliteitsinstituut en wijst u de weg naar gekeurde dienstverleners, bewezen methodieken en praktische kennis rond duurzame arbeidsparticipatie en inburgering. De missie van Blik op Werk is om de kwaliteit van het dienstverleningsaanbod te bevorderen en te borgen.

Elk jaar vindt er een audit plaats door BOW. Onlangs heeft er wederom een BOW-audit plaatsgevonden. We zijn trots te melden dat het deelnemerstevredenheidscijfer voor 2020 een 8,5 is. Meer info is te vinden op de website van Blik Op Werk

U kunt alleen geld lenen van DUO, als u een inburgeringscursus volgt bij een school met een Blik op Werk Keurmerk. Op deze website vindt u meer info over lenen bij DUO.

Belangrijke documenten

Belangrijke documenten zijn hier te downloaden:

1) Klik hier voor het reglement Commissie van Beroep

2) Klik hier voor het Deelnemersstatuut

3) Klik hier voor het Privacyreglement

4) Klik hier voor het Reglement Algemene Klachtencommissie Gilde Educatie

 

OER (onderwijs- en examenreglement)

Het OER maar ook het algemene examenregelement is op te vragen bij de regio-coördinatoren, Laurie Stas (Midden) en Eveline Kluijtmans (Noord).

 

NT2 mix mensen